Sport

Sport in scoula da Puntraschigna

Puntraschigna e l’Engiadina sun ün paradis per fer tuot ils sports pussibels d’inviern e da sted. Activiteds sportivas sun illa scoula da Puntraschigna da granda valur. La scoula fo eir part al proget „Est fit?“ Dasper l’instrucziun da nuder, ils dis da sport e l’olimpiada da scolars staun eir las cuorsas da skis e da passlung, scu eir il turnier da hockey e da Curling, minch’an fix sül program.

Sport an der Schule Pontresina

Pontresina und das Engadin sind ein Paradies für die Ausübung aller erdenklichen Winter- wie Sommersportarten. Sportliche Betätigung hat an der Schule Pontresina einen hohen Stellenwert. Die Schule ist auch Teil des Projekts "Bisch fit". Neben dem Schwimmunterricht, den Sporttagen und Schülerolympiaden sind die Ski- und Langlaufrennen, das Hockey- und Curlingturnier, jedes Jahr fest im Programm.